BinaryWorks.it Official Forum
BinaryWorks.it Official Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password? | Admin Options

 All Forums
 eXtreme Movie Manager 8, 9, 10 Forum
 Bug Reports
 Script error when running scripts
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic

sarah1975
Starting Member

USA
27 Posts

Posted - 14 Nov 2019 :  20:18:40  Show Profile  Edit Topic  Send sarah1975 a Yahoo! Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Topic
EMM was running fine and now is acting weird on Windows 10 machine...

When I first open it using "run as administrator" and add a movie and do a script update it works... but then when I do another movie after it, then it gives me this error, example:

"5-The request was aborted: Could not create SSL/TLS secure channel..../http://akas.imdb.com/find?s=tt&q=Predator+2"

Using IMDB (Complete) script with EMM 10. I noticed other tickets about http vs https but I didn't see solutions but if one exists, bring it on!

If you need more details, please let me know!

SNG

sarah1975
Starting Member

USA
27 Posts

Posted - 14 Nov 2019 :  21:40:21  Show Profile  Edit Reply  Send sarah1975 a Yahoo! Message  Reply with Quote  View user's IP address  Delete Reply
Darvit, I figured it out. Certificate issue:
Websites prove their identity via certificates. Firefox does not trust this site because it uses a certificate that is not valid for akas.imdb.com. The certificate is only valid for the following names: imdb.com, www.imdb.com, secure.imdb.com, s.media-imdb.com, us.dd.imdb.com, www.imdb.to, imdb-webservice.amazon.com, origin-www.imdb.com

SNG
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic Lock Topic Edit Topic Delete Topic New Topic Reply to Topic
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
BinaryWorks.it Official Forum © Binaryworks.it Go To Top Of Page
Generated in 0.15 sec. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07